JK Nederland | Scentlinq
337
page-template-default,page,page-id-337,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Geurbeleving op het hoogste niveau!

 

Hygiëne en comfort staan bij de professionele Ergoline zonnestudio voorop. Een goede sfeer in uw zaak creëren is enorm belangrijk. Binnen onze branche gaat het om ontspanning en schoonheid. Met geur marketing creëert u de juiste beleving in uw studio. Niet alleen wordt het welbehagen van bezoekers vergroot, het heeft ook een positief effect op het bestedingsbedrag van de klant, de omgeving wordt als schoon en prettig ervaren, klanten voelen zich meer op hun gemak en de klant-tevredenheid wordt vergroot.

Om uw studio van de optimale Ergoline beleving te kunnen voorzien werkt JK-Nederland met ScentLinq. ScentLinq biedt innovatieve geur marketing om uw studio naar een hoger niveau te tillen. Met verschillende systemen en een breed assortiment aan geuren kunnen wij u de juiste geur beleving voor uw studio aanbieden.

Ik wil graag meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring